Jídelníček | TŽ VT

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 18.09.2017 do 22.09.2017
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Pórková *(1,7)
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Morgensuppe (slepičí pol s protlakem) *(1,3,9)
Čočková s uzeninou *(1,6)
Květáková *(1,3,7)
Gulášová *(1)
Hovězí s játrovou zavářkou *(1,3)
Boršč (řepa, zelí, koř. zelenina, hov. maso, bůček, protlak) *(1,7,9)
Rajčatová *(1,9)

KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Myslivecký hrnec, chléb (100g) (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1,3)
Lázeňská zelenina, brambor. kaše (280g) (květák, kukuřice, hrášek) *(1,3,7)
Srbské vepř. rizoto, okurek (380g) (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7)
Kuřecí maso na bazalce a slanině, rýže (100g) *(1)
Holandský řízek, brambor (100g) (vepř.maso, sýr) *(1,3,7)
Hovězí Stroganov, knedlík (100g) (smetana, protlak, citróny) *(1,3,7)
Domácí sekaná, zelí, brambor (100g) *(1,3,7)
Uzený kotlet, křen. omáčka, knedlík (100g) *(1,3,7)
Valcířské vepř. maso, rýže (100g) (salám, mrkev, okurky ster.) *(1)
Halušky s tvarohem, čaj *(1,3,7)

VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
Hovězí vařené, rajčatová omáčka, knedlík (120g) *(1,3,7,9)Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí (280g) *(1,3,7)Špagety s kuř. masem a rajčaty (120g) *(1,7,9) Hovězí guláš, knedlík (120g) *(1,3,7)Kuřecí stehno na mandlích, rýže (1ks) *(1)
SPECIALITY
150 g
Drůbeží směs po orientálsku, rýže (150g) (papriky, rajčata, koř. divočina) *(1,7) Kuřecí plátek se suš. rajčaty , am. brambory (150g) *(1)Zaolšanské maso, rosti placičky (150g) (vepř. maso, kys. zelí, mrkev) *(1,3)Pečené krůtí prso se zeleninovou salsou, americké brambory(150g) *(1,9)Smažený sýr, brambor, tatarka (140g) *(1,3,7)
ZELENINOVÝ TALÍŘZT se sýrovými nugetami *(1,3,7)ZT s paprikovým luskem plněným vlašským salátem *(7,9,10)ZT se smaženým květákem *(1,3,7,9)ZT s vaječnou tlačenkou *(3,9)Nudlový s tuňákem *(1,3,4)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: p.Bielesz
Datum: 7.9.2017
 
pro týden od 25.09.2017 do 29.09.2017
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Slepičí s čočkou *(9)
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Šumavská bramborová (žampióny, koř. zelenina, salám) *(1,9)
Gulášová *(1)
Hovězí s těstovinami *(1,3,7,9)

Čočková s uzeninou *(1,6)
Kapustová s bramborem *(1)

KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13)
Špaldové kroupy s rajčaty, paprikou a parmazánem (380g) (suš. houby, bylinky) *(1,7)
Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík (100g) *(1,3,7)
Cmunda po kaplicku (120g) (bramborák, zelí kys., uz. maso) *(1,3)
Pečená krkovička, hlávk. zelí, brambor (100g)*(1)
Smažený karbenátek, zelí, brambor (120g) (mleté vepř. maso) *(1,3,7)

Štěpánská vepřová pečeně, rýže (100g) (vejce) *(1,3)
Tvarohové knedlíky s ovocem, čaj (5ks) *(1,3,7)

VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
Vepřové maso v rosolu, špenát, bramborový knedlík (120g) *(1,3,7)Pečené kuřecí stehno, rýže (1ks) *(1) Znojemský hov. guláš, těstoviny (120g) (paprika ml., okurka, slanina) *(1,3)Tortelliny plněné masem s boloňskou omáčkou (450g) *(1,3,9)
SPECIALITY
150 g
Přírodní kuřecí řízek, pepřová omáčka, americké brambory (150g) *(1) Hovězí dušené na černém pivu s baby karotkou, brambor (150g) *(1,7)Smažený krůtí řízek, brambor. salát (150g) *(1,3,7,9)Hovězí svíčková na smetaně, knedlík (150g) (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)
ZELENINOVÝ TALÍŘZT se smaženým uzeným sýrem *(1,3,7)ZT s květákovými placičkami se šunkou *(1,3,7)ZT se sýrem a vejcem *(3,7)ZT s pečeným kuřecím stehnem (240g) *(9)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: p.Bielesz
Datum: 12.09.2017

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“ Jan Werich