Jídelníček | TŽ VT
přejít na : jídelní lístek pro následující týden
pro týden od 23.04.2018 do 27.04.2018 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
DRUH JÍDLA gramáž zvýhodněná | PONDĚLÍ | ÚTERÝ | STŘEDA | ČTVRTEK | PÁTEK | 1)SOBOTA 2)NEDĚLE |
POLÉVKY 0,3 l | Zasmažačka (koř. zelenina, vejce, krupice) *(1,3,9) Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7) | Hovězí s rýží a hráškem *(9) Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1) | Koprová s bramborem *(1,3,7) Fazolová s uzeninou *(1,6,9) | Ostrá marocká polévka (bílé fazole, cizrna, koriandr) *(9) Dršťková *(1) | Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9) Čočková s klobásou *(1,6) | |
KLASICKÁ JÍDLA 100 g | 100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7) 360g Pohankové rizoto, kysel. okurka (fazolky, hrášek, sýr, mrkev, rajčata, paprika, pohanka) *(1,7) | 450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7) 100g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) | 100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1) 100g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7) | 100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7) 100g Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9) | 100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7) 420g Žemlovka s jablkami, čaj *(1,3,7) | |
VÝBĚROVÁ JÍDLA 120 g | 120g Lašská vepřová pečeně, rýže (kopr, smetana, protlak) *(1,7) | 280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7) | 120g Pečená krkovička, brambor, okurek *(1) | 120g Vepřenky s cibulí, brambor, tatarka *(1,3,7,10) | 150g Smažený vepř.řízek, brambor. salát *(1,3,7) | |
SPECIALITY 150 g | 150g Krůtí maso na černém pivu, brambor. knedlík *(1,3) | 150g Kuřecí závitek z vykošť. stehna s uzen. masem a špenátem, brambor. kaše *(1,3,7) | 150g Jelení maso na smetaně, knedlík *(1,3,7,9) | 1ks Hermelín na grilu, brambor, tatarská omáčka *(3,7) | 1ks Plněné kuř. stehno, brambor. kaše, okurka (uz. a vepř. maso) *(1,3,7) | |
ZELENINOVÝ TALÍŘ | Kuřecí s čínským zelím *(9) | Fazolový salát s balkánským sýrem (kečup, sojová om., česnek, petrž. nať) *(6,7) | Nudlový s vejcem *(1,3) | Kuskus s kuř. masem *(1,9) | Fazolový s klíčky a tuňákem *(4,7,10) | |
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena. | ||||||
Vyhotovil: p.Bielesz | ||||||
Datum: 10.04.2018 |
pro týden od 30.04.2018 do 04.05.2018 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
DRUH JÍDLA gramáž zvýhodněná | PONDĚLÍ | ÚTERÝ | STŘEDA | ČTVRTEK | PÁTEK | 1)SOBOTA 2)NEDĚLE |
POLÉVKY 0,3 l | Zeleninová *(7,9) Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1) | Slepičí Imperiál (rýže, smetana, žampióny, vejce) *(1,3,7) Fazolová s klobásou *(1,6,9) | Hovězí s kapáním *(1,3,7,9) Dršťková *(1) | Plíčková (kořen. zel.,mléko, divoké koření) *(1,7,9) Čočková s uzeninou *(1,6) | ||
KLASICKÁ JÍDLA 100 g | 1ks Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13) Zeleninová čína, rýže (čínské zelí, papriky, pór, rajčata, žampióny) *(1) | 100g Polský bigos, chléb (zelí hl. a kysel, žampióny, klobásy, vepř. maso, protlak) *(1,7) 100g Španělský krůtí hrnec, barev. těstoviny (šunka, paprika, rajčata, olivy, žampióny, protlak) *(1,3) | 100g Krůtí maso na jalovci, brambor. kaše *(1,7) 100g Zbojnická vepř. pečeně, rýže (lečo, protlak, feferon. pasta) *(1) | 100g Holandský řízek, brambor, okurka (vepř.maso, sýr) *(1,3,7) 320g Bramborové šišky s mákem, čaj *(1,3,7) | ||
VÝBĚROVÁ JÍDLA 120 g | 120g Vepřová pečeně, červené zelí, brambor *(1) | 120g Hovězí vařené, koprová omáčka, brambor *(1,7) | 480g Špagety s vepř. masem, rajčaty a sýrem (rajčata, protlak, sýr, feferón. pasta) *(1,7,9) | 120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7) | ||
SPECIALITY 150 g | 150g Horalská kuř. směs, rýže (žampióny, smetana, kari, rajčata) *(1,7) | 150g Pečený kotlet s asijskou zeleninou, tarhoňa *(1,3) | 1ks Kuřecí stehno po staročesku, rýže (mandle, smetana, zázvor) *(1,7,8) | 150g Medailonky z vepř. panenky na fazolkách, amer. brambor *(1) | ||
ZELENINOVÝ TALÍŘ | Nudlový s tuňákem *(1,3,4,7) | Salát čočkový s feta sýrem *(7,10) | Salát s pečenými kuřecími špalíčky *(9) | Cizrnový salát se šunkou a vejcem *(3,7) | ||
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena. | ||||||
Vyhotovil: p.Bielesz | ||||||
Datum: 24.04.2018 |