Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny
pro týden od 23.04.2018 do 29.04.2018 Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
DRUH JÍDLA gramáž zvýhodněná | PONDĚLÍ | ÚTERÝ | STŘEDA | ČTVRTEK | PÁTEK | 1)SOBOTA 2)NEDĚLE |
POLÉVKY 0,3 l | Zasmažačka (koř. zelenina, vejce, krupice) *(1,3,9) Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7) | Hovězí s rýží a hráškem *(9) Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1) | Koprová s bramborem *(1,3,7) Fazolová s uzeninou *(1,6,9) | Ostrá marocká polévka (bílé fazole, cizrna, koriandr) *(9) Dršťková *(1) | Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9) Čočková s klobásou *(1,6) | So:Hrachová s uzeninou *(1,6) Ne:Gulášová *(1) |
KLASICKÁ JÍDLA 100 g | 100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7) 450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7) | 100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1) Nudlový s vejcem *(1,3) studený | 100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7) 100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7) | Žemlovka s jablkami, čaj *(1,3,7) So:100g Vepřová kýta, žampión. omáčka, knedlík *(1,3,7) Ne:100g Drůbeží na kečupu, rýže *(1) | 120g Lašská vepřová pečeně, rýže (kopr, smetana, protlak) *(1,7) 360g Pohankové rizoto, kysel. okurka (fazolky, hrášek, sýr, mrkev, rajčata, paprika, pohanka) *(1,7) Kuřecí s čínským zelím *(9) studený | 280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7) |
VÝB. JÍDLA 120 g | Fazolový salát s balkánským sýrem (kečup, sojová om., česnek, petrž. nať) *(6,7) teplý 120g Pečená krkovička, brambor, okurek *(1) | 120g Vepřenky s cibulí, brambor, tatarka *(1,3,7,10) Žampiónové smaženky, brambor *(1,3,7) | Kuskus s kuř. masem *(1,9) teplý 150g Smažený vepř.řízek, brambor. salát *(1,3,7) | Fazolový s klíčky a tuňákem *(4,7,10) studený So:120g Hovězí dušené se šunkou, rýže *(1) Ne:120g Putimská vepř. plec, brambor (okurka ster., salám) | 150g Krůtí maso na černém pivu, brambor. knedlík *(1,3) 150g Kuřecí závitek z vykošť. stehna s uzen. masem a špenátem, brambor. kaše *(1,3,7) | 150g Jelení maso na smetaně, knedlík *(1,3,7,9) |
SPECIALITA 150 g | 1ks Hermelín na grilu, brambor, tatarská omáčka *(3,7) | Salát s cizrnou a sušenými rajčatami *(10) teplý | 1ks Plněné kuř. stehno, brambor. kaše, okurka (uz. a vepř. maso) *(1,3,7) | Salát cizrnový s kys. zelím a klobásou *(1,3) teplý> | ||
SPECIALITA II 150 g | Salát s hermelínem a pomerančem *(7) studený | 150g Špikovaný kotlet, soté z hlívy ústřičné, amer. brambory (smetana, hlíva) *(1,7) | ||||
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO 100g | Salát cezar s krevetami *(2,7,10) studený | |||||
ZELEN. TALÍŘ | Salát Waldorf s čedarem *(7,8,9) studený | 150g Hovězí řezy 'OPERA', gratinované brambory (roštěná, játra, červ. víno) *(1,7,12) | ||||
SALÁTY | 120g Benátské sój. maso, těstoviny (celer, hrášek, mrkev, protlak, žampióny) *(1,3) | 380g Lazaně se sójovým masem *(1,3,6,7) | 120g Tofu, pečená červená řepa, brambor | Cizrnový guláš, pohankové knedlíky *(1,3,7) | ||
KLASICKÉ JÍDLO 2. SMĚNA 100 g | 100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7) | 450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7) | 100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1) | 100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7) | 100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7) | |
VÝB. JÍDLO 2. SMĚNA 120 g | 120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) | 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7) | 120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9) | 120g Hovězí na pepři, rýže *(1) | 120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1) | |
VÝB. JÍDLO 3. SMĚNA 120 g | 120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) | 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7) | 120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9) | 120g Hovězí na pepři, rýže *(1) | 120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1) | |
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2. | ||||||
Vyhotovil: p.BIELESZ | ||||||
Datum: 04.04.2018 |