Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 23.04.2018 do 29.04.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Zasmažačka (koř. zelenina, vejce, krupice) *(1,3,9)
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Hovězí s rýží a hráškem *(9)
Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1)
Koprová s bramborem *(1,3,7)
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Ostrá marocká polévka (bílé fazole, cizrna, koriandr) *(9)
Dršťková *(1)
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)
Čočková s klobásou *(1,6)
So:Hrachová s uzeninou *(1,6)
Ne:Gulášová *(1)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)

450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7)

100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1)

Nudlový s vejcem *(1,3) studený
100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7)

100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
Žemlovka s jablkami, čaj *(1,3,7)
So:100g Vepřová kýta, žampión. omáčka, knedlík *(1,3,7)

Ne:100g Drůbeží na kečupu, rýže *(1)
120g Lašská vepřová pečeně, rýže (kopr, smetana, protlak) *(1,7)
360g Pohankové rizoto, kysel. okurka (fazolky, hrášek, sýr, mrkev, rajčata, paprika, pohanka) *(1,7)

Kuřecí s čínským zelím *(9) studený
280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)
VÝB. JÍDLA
120 g
Fazolový salát s balkánským sýrem (kečup, sojová om., česnek, petrž. nať) *(6,7) teplý
120g Pečená krkovička, brambor, okurek *(1)


120g Vepřenky s cibulí, brambor, tatarka *(1,3,7,10)

Žampiónové smaženky, brambor *(1,3,7)
Kuskus s kuř. masem *(1,9) teplý
150g Smažený vepř.řízek, brambor. salát *(1,3,7)

Fazolový s klíčky a tuňákem *(4,7,10) studený
So:120g Hovězí dušené se šunkou, rýže *(1)

Ne:120g Putimská vepř. plec, brambor (okurka ster., salám)
150g Krůtí maso na černém pivu, brambor. knedlík *(1,3)

150g Kuřecí závitek z vykošť. stehna s uzen. masem a špenátem, brambor. kaše *(1,3,7)

150g Jelení maso na smetaně, knedlík *(1,3,7,9)
SPECIALITA
150 g
1ks Hermelín na grilu, brambor, tatarská omáčka *(3,7)Salát s cizrnou a sušenými rajčatami *(10) teplý1ks Plněné kuř. stehno, brambor. kaše, okurka (uz. a vepř. maso) *(1,3,7)Salát cizrnový s kys. zelím a klobásou *(1,3) teplý>
SPECIALITA II
150 g
Salát s hermelínem a pomerančem *(7) studený
150g Špikovaný kotlet, soté z hlívy ústřičné, amer. brambory (smetana, hlíva) *(1,7)
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
Salát cezar s krevetami *(2,7,10) studený
ZELEN. TALÍŘSalát Waldorf s čedarem *(7,8,9) studený150g Hovězí řezy 'OPERA', gratinované brambory (roštěná, játra, červ. víno) *(1,7,12)
SALÁTY
120g Benátské sój. maso, těstoviny (celer, hrášek, mrkev, protlak, žampióny) *(1,3)

380g Lazaně se sójovým masem *(1,3,6,7)

120g Tofu, pečená červená řepa, brambor

Cizrnový guláš, pohankové knedlíky *(1,3,7)

KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7) 100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1)100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7)100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)120g Hovězí na pepři, rýže *(1)120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)120g Hovězí na pepři, rýže *(1)120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 04.04.2018
 
pro týden od 30.04.2018 do 06.05.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Zeleninová *(7,9)
Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1)

Gulášová *(1)
Slepičí Imperiál (rýže, smetana, žampióny, vejce) *(1,3,7)
Fazolová s klobásou *(1,6,9)
Hovězí s kapáním *(1,3,7,9)
Dršťková *(1)
Plíčková (kořen. zel.,mléko, divoké koření) *(1,7,9)
Čočková s uzeninou *(1,6)
So:Frankfurtská s párkem (brambor, párek, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Ne:Ovarová
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
1ks Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13)

100g Námořnická vepřová pečeně, těstoviny (protlak, víno, vejce) *(1,3,12)

100g Polský bigos, chléb (zelí hl. a kysel, žampióny, klobásy, vepř. maso, protlak) *(1,7)

100g Krůtí maso na jalovci, brambor. kaše *(1,7)

100g Holandský řízek, brambor, okurka (vepř.maso, sýr) *(1,3,7)
320g Bramborové šišky s mákem, čaj *(1,3,7)
So:100g Kuřecí na smetaně, knedlík (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)

Ne:100g Teplá šunka, baby karotka, brambor *(1)
120g Vepřová pečeně, červené zelí, brambor *(1)
Zeleninová čína, rýže (čínské zelí, papriky, pór, rajčata, žampióny) *(1)

Nudlový s tuňákem *(1,3,4,7) studený
120g Smažený krůtí řízek, brambor, okurka *(1,3,7)
VÝB. JÍDLA
120 g

120g Hovězí vařené, koprová omáčka, brambor *(1,7)

Salát čočkový s feta sýrem *(7,10) teplý
480g Špagety s vepř. masem, rajčaty a sýrem (rajčata, protlak, sýr, feferón. pasta) *(1,7,9)

Bramborové šišky s pečenými žampióny a omáčkou 'Maratonec' *(1,3,7)
Salát s pečenými kuřecími špalíčky *(9) studený
120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)

Cizrnový salát se šunkou a vejcem *(3,7) studený
So:120g Vepřová pečeně na suš. hříbkách, brambor *(1,3,7)

Ne:120g Uzené maso, křen. omáčka, knedlík *(1,3,7)
150g Horalská kuř. směs, rýže (žampióny, smetana, kari, rajčata) *(1,7)
Salát ledový s řepou studený


150g Pečený kotlet s asijskou zeleninou, tarhoňa *(1,3)
SPECIALITA
150 g
1ks Kuřecí stehno po staročesku, rýže (mandle, smetana, zázvor) *(1,7,8) 150g Medailonky z vepř. panenky na fazolkách, amer. brambor *(1)>
SPECIALITA II
150 g
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
ZELEN. TALÍŘ
SALÁTYSalát s lososem a limetkou *(4,7) studený
Špaldové kroupy se zeleninou a parmazánem *(1,7)

Salát těstovinový s mozzarellou a piniovými oříšky *(1,3,7,8) studený
430g Hanácké halušky (bryndza, tvarůžky, smetana) *(1,3,7)

380g Gratinované brambory se sýrem a špenátem *(7)
Salát čekankový s chedarem a krutóny *(1,3,7) studený
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
1ks Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13)100g Polský bigos, chléb (zelí hl. a kysel, žampióny, klobásy, vepř. maso, protlak) *(1,7)100g Krůtí maso na jalovci, brambor. kaše *(1,7)100g Holandský řízek, brambor, okurka (vepř.maso, sýr) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Španělský krůtí hrnec, barev. těstoviny (šunka, paprika, rajčata, olivy, žampióny, protlak) *(1,3)120g Zbojnická vepř. pečeně, rýže (lečo, protlak, feferon. pasta) *(1)120g Uzené maso, střapáčky se zelím *(1,3)120g Vepřové výpečky, pohanková kaše *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Španělský krůtí hrnec, barev. těstoviny (šunka, paprika, rajčata, olivy, žampióny, protlak) *(1,3)120g Zbojnická vepř. pečeně, rýže (lečo, protlak, feferon. pasta) *(1)120g Uzené maso, střapáčky se zelím *(1,3)120g Vepřové výpečky, pohanková kaše *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 06.04.2018