Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 18.09.2017 do 24.09.2017

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Pórková *(1,7)
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Morgensuppe (slepičí pol s protlakem) *(1,3,9)
Čočková s uzeninou *(1,6)
Květáková *(1,3,7)
Gulášová *(1)
Hovězí s játrovou zavářkou *(1,3)
Boršč (řepa, zelí, koř. zelenina, hov. maso, bůček, protlak) *(1,7,9)
Rajčatová *(1,9)
So:Hrachová s uzeninou *(1,6)
Ne:Hovězí s masem a těstovinami *(1,3,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Myslivecký hrnec, chléb (100g) (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1,3)

Srbské vepř. rizoto, okurek (380g) (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7)

Holandský řízek, brambor (100g) (vepř.maso, sýr) *(1,3,7)

Domácí sekaná, zelí, brambor (100g) *(1,3,7)

Valcířské vepř. maso, rýže (100g) (salám, mrkev, okurky ster.) *(1)
Halušky s tvarohem, čaj *(1,3,7)

So:Poděbradský vrabec, brambor (100g) (hov. a vepř. ml. maso, lečo, paprika ml.) *(1,3)
Ne:Kuřecí maso po orientálsku, těstoviny (100g) (lečo, protlak, žampióny) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLA
120 g
Hovězí vařené, rajčatová omáčka, knedlík (120g) *(1,3,7,9)

Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí (280g) *(1,3,7)

Špagety s kuř. masem a rajčaty (120g) *(1,7,9)

Hovězí guláš, knedlík (120g) *(1,3,7)

Kuřecí stehno na mandlích, rýže (1ks) *(1)

So:Lašská vepřová pečeně, brambor (120g) (kopr, smetana, protlak) *(1,7)
Ne:Vepřové výpečky, zelí, knedlík (120g) *(1,3,7)
SPECIALITA
150 g
Drůbeží směs po orientálsku, rýže (150g) (papriky, rajčata, koř. divočina) *(1,7) Kuřecí plátek se suš. rajčaty , am. brambory (150g) *(1)Zaolšanské maso, rosti placičky (150g) (vepř. maso, kys. zelí, mrkev) *(1,3)Pečené krůtí prso se zeleninovou salsou, americké brambory(150g) *(1,9)Smažený sýr, brambor, tatarka (140g) *(1,3,7)>
SPECIALITA II
150 g
Marinovaná panenka, brambor, ďábel. omáčka (150g) (majonéza, feferon) *(1,3,7)
Filé ze pstruha, citrón. omáčka, brambor (170g) *(1,4,7)
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
Lázeňská zelenina, brambor. kaše (280g) (květák, kukuřice, hrášek) *(1,3,7)Sójové maso na žampiónech, hrášková rýže (300g) *(1,6)Smažené tofu, těstovinový salát (100g) *(1,3,7)Balkánské brambory, kysel. okurka (420g) (brambory, paprika, sýr balkán., sýr tvrdý) *(3,7)
ZELEN. TALÍŘZT se sýrovými nugetami *(1,3,7)ZT s paprikovým luskem plněným vlašským salátem *(7,9,10)ZT se smaženým květákem *(1,3,7,9)ZT s vaječnou tlačenkou *(3,9)ZT se šunkou a sýrem *(7,9)
SALÁTYKuřecí nudlový *(1,3,9)
Kuřecí s čínským zelím *(9)
Krabí s vejcem *(2,3,7,10)
Kuřecí fazolový
Kuskus s kuř. masem *(9)
Kuřecí s čínským zelím *(9)
Krabí *(2,3,7,10)
Kuřecí s čínským zelím *(9)
Kuřecí fazolový
Nudlový s tuňákem *(1,3,4)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
Myslivecký hrnec, chléb (100g) (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1,3)Srbské vepř. rizoto, okurek (380g) (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7)Holandský řízek, brambor (100g) (vepř.maso, sýr) *(1,3,7)Domácí sekaná, zelí, brambor (100g) *(1,3,7)Valcířské vepř. maso, rýže (100g) (salám, mrkev, okurky ster.) *(1)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
Kuřecí maso na bazalce a slanině, rýže (120g) *(1)Hovězí Stroganov, knedlík (120g) (smetana, protlak, citróny) *(1,3,7)Uzený kotlet, křenová omáčka, knedlík (120g) *(1,3,7)Vepřová pečeně na žampiónech, rýže (120g) *(1)Pečený krček, hlávk. zelí, brambor (120g) *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
Kuřecí maso na bazalce a slanině, rýže (120g) *(1)Hovězí Stroganov, knedlík (120g) (smetana, protlak, citróny) *(1,3,7)Uzený kotlet, křen. omáčka, knedlík (120g) *(1,3,7)Vepřová pečeně na žampiónech, rýže (120g) *(1)Pečený krček, hlávk. zelí, brambor (120g) *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. V závorce je váha masa v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 02.08.2017
 
pro týden od 25.09.2017 do 01.10.2017

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Slepičí s čočkou *(9)
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Šumavská bramborová (žampióny, koř. zelenina, salám) *(1,9)
Gulášová *(1)
Hovězí s těstovinami *(1,3,7,9)

Čočková s uzeninou *(1,6)
Kapustová s bramborem *(1)
So: Slepičí s masem a nudlemi *(1,3,9)
Ne: Fazolová s uzeninou *(1,6,7,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13)

Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík (100g) *(1,3,7)
2ks vařená vejce, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)

Pečená krkovička, hlávk. zelí, brambor (100g)*(1)



Štěpánská vepřová pečeně, rýže (100g) (vejce) *(1,3)
Tvarohové knedlíky s ovocem, čaj (5ks) *(1,3,7)

So: Mexický vepř. guláš, rýže (100g) (hrášek, protlak, sýr) *(1,3,7)
Ne: Vepřová pečeně, žampiónová omáčka, knedlík (100g) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLA
120 g
Vepřové maso v rosolu, špenát, bramborový knedlík (120g) *(1,3,7)

Pečené kuřecí stehno, rýže (1ks) *(1)

Znojemský hov. guláš, těstoviny (120g) (paprika ml., okurka, slanina) *(1,3)



Tortelliny plněné masem s boloňskou omáčkou (450g) *(1,3,9)

So:Přírodní vepř. plátek, brambor, tatarka (120g) *(1,3,7)
Ne: Drůbeží paprikáš, brambor (120g) (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)
SPECIALITA
150 g
Přírodní kuřecí řízek, pepřová omáčka, americké brambory (150g) *(1) Hovězí dušené na černém pivu s baby karotkou, brambor (150g) *(1,7)Hovězí svíčková na smetaně, knedlík (150g) (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)Smažený krůtí řízek, brambor. salát (150g) *(1,3,7,9)>
SPECIALITA II
150 g
Grilovaný oštiepok, brambory, brusinkový dip (2ks) * (7,12)
Vepřový špíz po cikánsku, gratin. brambory (150g) *(1,7)
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
Špaldové kroupy s rajčaty, paprikou a parmazánem (380g) (suš. houby, bylinky*(1,7)Pečené tofu, zelí z červené řepy, brambor. kaše *(1,7)Zapečené palačinky s bryndzovou plňkou *(1,3,7) Slepičí s masem a nudlemi *(1,3,9)
ZELEN. TALÍŘZT se smaženým uzeným sýrem *(1,3,7)ZT s květákovými placičkami se šunkou *(1,3,7)ZT se sýrem a vejcem *(3,7)ZT s pečeným kuřecím stehnem (240g) *(9)
SALÁTYKuřecí nudlový *(1,3,9)
Kuřecí s čínským zelím *(9)
Hermelínový salát *(7)
Kuřecí fazolový
Kuřecí nudlový *(1,3,9)
Kuřecí s čínským zelím *(9)

Kuřecí fazolový
Nudlový s vejcem *(1,3)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13)Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík (100g) *(1,3,7)Pečená krkovička, hlávk. zelí, brambor (100g)*(1)Štěpánská vepřová pečeně, rýže (100g) (vejce) *(1,3)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
Cmunda po kaplicku (120g) (bramborák, zelí kys., uz. maso) *(1,3)Smažený karbenátek, zelí, brambor (120g) (mleté vepř. maso) *(1,3,7)Vepřový plátek na česneku, rýže (120g) *(1)Pikantní drůbeží játra, rýže (160g) (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
Cmunda po kaplicku (120g) (bramborák, zelí kys., uz. maso) *(1,3)Smažený karbenátek, zelí, brambor (120g) (mleté vepř. maso) *(1,3,7)Vepřový plátek na česneku, rýže (120g) *(1)Pikantní drůbeží játra, rýže (160g) (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. V závorce je váha masa v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 23.08.2017

„Nikdy se nesměji nejlépe. Bojím se, že by to mohlo být naposledy.“ Jan Werich