Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny
přejít na : jídelní lístek pro následující týden
pro týden od 23.04.2018 do 29.04.2018 Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
DRUH JÍDLA gramáž zvýhodněná | PONDĚLÍ | ÚTERÝ | STŘEDA | ČTVRTEK | PÁTEK | 1)SOBOTA 2)NEDĚLE |
POLÉVKY 0,3 l | Zasmažačka (koř. zelenina, vejce, krupice) *(1,3,9) Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7) | Hovězí s rýží a hráškem *(9) Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1) | Koprová s bramborem *(1,3,7) Fazolová s uzeninou *(1,6,9) | Ostrá marocká polévka (bílé fazole, cizrna, koriandr) *(9) Dršťková *(1) | Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9) Čočková s klobásou *(1,6) | So:Hrachová s uzeninou *(1,6) Ne:Gulášová *(1) |
KLASICKÁ JÍDLA 100 g | 100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7) 450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7) | 100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1) Nudlový s vejcem *(1,3) studený | 100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7) 100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7) | Žemlovka s jablkami, čaj *(1,3,7) So:100g Vepřová kýta, žampión. omáčka, knedlík *(1,3,7) Ne:100g Drůbeží na kečupu, rýže *(1) | 120g Lašská vepřová pečeně, rýže (kopr, smetana, protlak) *(1,7) 360g Pohankové rizoto, kysel. okurka (fazolky, hrášek, sýr, mrkev, rajčata, paprika, pohanka) *(1,7) Kuřecí s čínským zelím *(9) studený | 280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7) |
VÝB. JÍDLA 120 g | Fazolový salát s balkánským sýrem (kečup, sojová om., česnek, petrž. nať) *(6,7) teplý 120g Pečená krkovička, brambor, okurek *(1) | 120g Vepřenky s cibulí, brambor, tatarka *(1,3,7,10) Žampiónové smaženky, brambor *(1,3,7) | Kuskus s kuř. masem *(1,9) teplý 150g Smažený vepř.řízek, brambor. salát *(1,3,7) | Fazolový s klíčky a tuňákem *(4,7,10) studený So:120g Hovězí dušené se šunkou, rýže *(1) Ne:120g Putimská vepř. plec, brambor (okurka ster., salám) | 150g Krůtí maso na černém pivu, brambor. knedlík *(1,3) 150g Kuřecí závitek z vykošť. stehna s uzen. masem a špenátem, brambor. kaše *(1,3,7) | 150g Jelení maso na smetaně, knedlík *(1,3,7,9) |
SPECIALITA 150 g | 1ks Hermelín na grilu, brambor, tatarská omáčka *(3,7) | Salát s cizrnou a sušenými rajčatami *(10) teplý | 1ks Plněné kuř. stehno, brambor. kaše, okurka (uz. a vepř. maso) *(1,3,7) | Salát cizrnový s kys. zelím a klobásou *(1,3) teplý> | ||
SPECIALITA II 150 g | Salát s hermelínem a pomerančem *(7) studený | 150g Špikovaný kotlet, soté z hlívy ústřičné, amer. brambory (smetana, hlíva) *(1,7) | ||||
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO 100g ![]() | Salát cezar s krevetami *(2,7,10) studený | |||||
ZELEN. TALÍŘ | Salát Waldorf s čedarem *(7,8,9) studený | 150g Hovězí řezy 'OPERA', gratinované brambory (roštěná, játra, červ. víno) *(1,7,12) | ||||
SALÁTY | 120g Benátské sój. maso, těstoviny (celer, hrášek, mrkev, protlak, žampióny) *(1,3) | 380g Lazaně se sójovým masem *(1,3,6,7) | 120g Tofu, pečená červená řepa, brambor | Cizrnový guláš, pohankové knedlíky *(1,3,7) | ||
KLASICKÉ JÍDLO 2. SMĚNA 100 g | 100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7) | 450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7) | 100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1) | 100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7) | 100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7) | |
VÝB. JÍDLO 2. SMĚNA 120 g | 120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) | 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7) | 120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9) | 120g Hovězí na pepři, rýže *(1) | 120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1) | |
VÝB. JÍDLO 3. SMĚNA 120 g | 120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) | 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7) | 120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9) | 120g Hovězí na pepři, rýže *(1) | 120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1) | |
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2. | ||||||
Vyhotovil: p.BIELESZ | ||||||
Datum: 04.04.2018 |
pro týden od 30.04.2018 do 06.05.2018 Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
DRUH JÍDLA gramáž zvýhodněná | PONDĚLÍ | ÚTERÝ | STŘEDA | ČTVRTEK | PÁTEK | 1)SOBOTA 2)NEDĚLE |
POLÉVKY 0,3 l | Zeleninová *(7,9) Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1) | Gulášová *(1) | Slepičí Imperiál (rýže, smetana, žampióny, vejce) *(1,3,7) Fazolová s klobásou *(1,6,9) | Hovězí s kapáním *(1,3,7,9) Dršťková *(1) | Plíčková (kořen. zel.,mléko, divoké koření) *(1,7,9) Čočková s uzeninou *(1,6) | So:Frankfurtská s párkem (brambor, párek, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9) Ne:Ovarová |
KLASICKÁ JÍDLA 100 g | 1ks Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13) 100g Námořnická vepřová pečeně, těstoviny (protlak, víno, vejce) *(1,3,12) | 100g Polský bigos, chléb (zelí hl. a kysel, žampióny, klobásy, vepř. maso, protlak) *(1,7) | 100g Krůtí maso na jalovci, brambor. kaše *(1,7) 100g Holandský řízek, brambor, okurka (vepř.maso, sýr) *(1,3,7) | 320g Bramborové šišky s mákem, čaj *(1,3,7) So:100g Kuřecí na smetaně, knedlík (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9) Ne:100g Teplá šunka, baby karotka, brambor *(1) | 120g Vepřová pečeně, červené zelí, brambor *(1) Zeleninová čína, rýže (čínské zelí, papriky, pór, rajčata, žampióny) *(1) Nudlový s tuňákem *(1,3,4,7) studený | 120g Smažený krůtí řízek, brambor, okurka *(1,3,7) |
VÝB. JÍDLA 120 g | 120g Hovězí vařené, koprová omáčka, brambor *(1,7) | Salát čočkový s feta sýrem *(7,10) teplý 480g Špagety s vepř. masem, rajčaty a sýrem (rajčata, protlak, sýr, feferón. pasta) *(1,7,9) Bramborové šišky s pečenými žampióny a omáčkou 'Maratonec' *(1,3,7) | Salát s pečenými kuřecími špalíčky *(9) studený 120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7) | Cizrnový salát se šunkou a vejcem *(3,7) studený So:120g Vepřová pečeně na suš. hříbkách, brambor *(1,3,7) Ne:120g Uzené maso, křen. omáčka, knedlík *(1,3,7) | 150g Horalská kuř. směs, rýže (žampióny, smetana, kari, rajčata) *(1,7) Salát ledový s řepou studený | 150g Pečený kotlet s asijskou zeleninou, tarhoňa *(1,3) |
SPECIALITA 150 g | 1ks Kuřecí stehno po staročesku, rýže (mandle, smetana, zázvor) *(1,7,8) | 150g Medailonky z vepř. panenky na fazolkách, amer. brambor *(1) | > | |||
SPECIALITA II 150 g | ||||||
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO 100g ![]() | ||||||
ZELEN. TALÍŘ | ||||||
SALÁTY | Salát s lososem a limetkou *(4,7) studený Špaldové kroupy se zeleninou a parmazánem *(1,7) | Salát těstovinový s mozzarellou a piniovými oříšky *(1,3,7,8) studený 430g Hanácké halušky (bryndza, tvarůžky, smetana) *(1,3,7) | 380g Gratinované brambory se sýrem a špenátem *(7) | Salát čekankový s chedarem a krutóny *(1,3,7) studený | ||
KLASICKÉ JÍDLO 2. SMĚNA 100 g | 1ks Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13) | 100g Polský bigos, chléb (zelí hl. a kysel, žampióny, klobásy, vepř. maso, protlak) *(1,7) | 100g Krůtí maso na jalovci, brambor. kaše *(1,7) | 100g Holandský řízek, brambor, okurka (vepř.maso, sýr) *(1,3,7) | ||
VÝB. JÍDLO 2. SMĚNA 120 g | 120g Španělský krůtí hrnec, barev. těstoviny (šunka, paprika, rajčata, olivy, žampióny, protlak) *(1,3) | 120g Zbojnická vepř. pečeně, rýže (lečo, protlak, feferon. pasta) *(1) | 120g Uzené maso, střapáčky se zelím *(1,3) | 120g Vepřové výpečky, pohanková kaše *(1) | ||
VÝB. JÍDLO 3. SMĚNA 120 g | 120g Španělský krůtí hrnec, barev. těstoviny (šunka, paprika, rajčata, olivy, žampióny, protlak) *(1,3) | 120g Zbojnická vepř. pečeně, rýže (lečo, protlak, feferon. pasta) *(1) | 120g Uzené maso, střapáčky se zelím *(1,3) | 120g Vepřové výpečky, pohanková kaše *(1) | ||
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2. | ||||||
Vyhotovil: p.BIELESZ | ||||||
Datum: 06.04.2018 |