Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 12.02.2018 do 18.02.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Rajčatová s rýží *(1)
Zelná s uzeninou *(1,6,7,9)
Drůbková s těstovinami *(1,3,7)
Čočková s klobásou *(1,6)
Minestrone (sýr, koř. zelenina, rajčata, pór, bílé fazole) *(1,6,7,9)
Ovarová
Netolická (játr. knedl., těstoviny, žampióny) *(1,3,7,9)
Dršťková *(1)
Šumavská bramborová (žampióny, koř. zelenina, salám) *(1,9)
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
So:Hrachová s klobásou *(1,6)
Ne:Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Opékaná klobása, čočka na kyselo, chléb *(1,5,6)
2ks vařená vejce, čočka na kyselo, chléb *(1,3,5,6)

130g Husí játra na cibulce a majoránce, pohanka *(1)

100g Zabijačkový guláš, knedlík *(1,3,7)
Nudlový s vejcem *(1,3) studený

100g Zbojnická vepř. pečeně, rýže (lečo, protlak, feferon. pasta) *(1)

100g Masové koule v rajčatové omáčce, rýže (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,9)
Tvarohové knedlíky s ovocem, čaj *(1,3,7)

So:100g Kuřecí po myslivecku, rýže (okurky ster., koř. zelenina, slanina, citróny) *(1,9,12)
Ne:100g Cikánská hov. pečeně, knedlík (lečo, okurka ster., protlak, paprika ml.) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLA
120 g
120g Vepřový vrabec, hlávk. zelí, brambor (vepř. maso na kostky) *(1)

120g Smažené kuřecí krokety, brambor. kaše, okurek (kuř. a vepř.ml. maso, žampióny, kapie, sýr,smetana) *(1,3,7)

1ks Jelito, zelí, brambor *(1)
150g Rybí filé na másle, brambor. kaše *(4,7)

120g Marinovaný vepř. plátek v jogurtu, brambor *(1,7)

1ks Pečené kuř. stehno, brambor *(1)

So:120g Vepř. plátek po milánsku, špagety (protlak, rajčata, kečup) *(1,3,7)
Ne:1ks Uzené kuř. stehno, brambor, okurek *(1,7)
SPECIALITA
150 g
150g Kuřecí steak se šunkou, amer. brambory, tatarka *(3,7)150g Špikovaný kotlet, rozinková omáčka, rýže *(1,9)150g Kuřecí 'ala gyros', belgické dukátky, česnek. dip *(1,7)150g Pečené krůtí prso po římsku, amer. brambory *(1)150g Smažený vepř. řízek, brambor.salát *(1,3,7)>
SPECIALITA II
150 g
330g Koleno na černém pivu, brambor. šišky *(1,3)
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
250g Smažená brokolice, brambor, tatarka *(1,3,7)400g Špagety s peč. lilkem a parmazánem *(1,3,7)Bramborové placky s kysel. smetanou *(1,3,7)Žampiónové smaženky, brambor *(1,3,7)
ZELEN. TALÍŘ
SALÁTY




KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
Opékaná klobása, čočka na kyselo, chléb *(1,5,6)130g Husí játra na cibulce a majoránce, pohanka *(1)100g Zabijačkový guláš, knedlík *(1,3,7)100g Zbojnická vepř. pečeně, rýže (lečo, protlak, feferon. pasta) *(1)100g Masové koule v rajčatové omáčce, rýže (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,9)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Hovězí vařené, houbová omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Hovězí dušené na celeru, brambor *(1,9)120g Kuřecí kung-pao, rýže (základ na kung-pao)120g Chodské opečky, brambor (vepř. maso, hlávk. zelí, bůček, feferón) *(1,3,7)120g Kuřecí perkelt, těstoviny (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Hovězí vařené, houbová omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Hovězí dušené na celeru, brambor *(1,9)120g Kuřecí kung-pao, rýže (základ na kung-pao)120g Chodské opečky, brambor (vepř. maso, hlávk. zelí, bůček, feferón) *(1,3,7)120g Kuřecí perkelt, těstoviny (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,3,7)
Poznámky k jídelnímu lístku:  * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.Bielesz
Datum: 24.01.2018
 
pro týden od 19.02.2018 do 25.02.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Italská s těstovinami (protlak) *(1,3,5,)
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Čorba topčata (koř. zelenina, hov. maso, mléko, vejce) *(1,3,7,9)
Čočková s uzeninou (1,6)
Hovězí s masem a těstovinami *(1,3,9)
Bramborová s masem (1,9)
Uzená s krupkami *(1)
Gulášová *(1)
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)
Žampiónová s masem (celer, mrkev, kari, žampióny, vepř. maso, brambory, smetana) *(1,7,9)
So:Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Ne:Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
400g Fazole po milánsku,chléb (fazole, kečup, klobásy, protlak) *(1,3,5,6,7)

100g Kuřecí ragú, rýže (hrášek, smetana, koř. zelenina) *(1,7,9)

100g Kuřecí paprikáš, těstoviny (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)

100g Uzený kotlet, brambor, okurek

100g Vepřová kýta Bakony, rýže (žampióny, smetana, paprika ml.) *(1,7)
Dukátové buchtičky s krémem, čaj *(1,3,7)

So:1ks Opékaný párek, čočka na kyselo, chléb *(1,5,6)
Ne:100g Znojemská vepř. pečeně, rýže (okurka, slanina) *(1)
VÝB. JÍDLA
120 g
120g Vepřové výpečky, pohanková kaše, okurek (vepř. maso na kostky) *(1)

120g Hovězí s červeným kari, těstoviny *(1,3)

120g Pečená krkovice, dušené zelí, brambor *(1)

1ks Pečené kuř. stehno, rýže *(1)

280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)

So:120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)
Ne:120g Hovězí dušené v kapustě, brambor (120g) *(1)
SPECIALITA
150 g
150g Ohnivé drůbeží maso, brambor. placičky (feferon, kečup, paprika, protlak) *(1,3,7)150g Vepřové ražniči, brambor, tatarka (cibule, vepř. maso, slanina) *(1,3,7) 1ks Hermelín na grilu, brambory, tatarská omáčka *(3,7)150g Chilli con carne, hranolky (hov. maso, fazole, kukuřice, papriky, protlak, chilli) *(1,9)Smažený krůtí řízek, brambor. salát (150g) *(1,3,7)>
SPECIALITA II
150 g
150g Brněnský smaž. řízek, brambor. kaše, okurek (hrášek, salám, vejce) *(1,3,7)
150g Zvěřinový guláš, karlovarský knedlík *(1,3,7)
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
420g Balkánské brambory, kysel. okurka (brambory, paprika, sýr balkán., sýr tvrdý) *(3,7)Halušky s tvarohem, čaj *(1,3,7)250g Plněná paprika 'Robimasem', rýže *(1)360g Jáhlové rizoto
ZELEN. TALÍŘ
SALÁTY




KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
400g Fazole po milánsku,chléb (fazole, kečup, klobásy, protlak) *(1,3,5,6,7)100g Kuřecí ragú, rýže (hrášek, smetana, koř. zelenina) *(1,7,9)100g Kuřecí paprikáš, těstoviny (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)100g Uzený kotlet, brambor, okurek 100g Vepřová kýta Bakony, rýže (žampióny, smetana, paprika ml.) *(1,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Špagety s vepř. masem a rajčaty *(1,7,9) 120g Smažený karbanátek, brambor, okurek *(1,3,7)120g Hamburská vepř. kýta, knedlík (salám, okurky ster., koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)120g Hovězí nudličky Stroganov, těstoviny (smetana, protlak, citróny) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Špagety s vepř. masem a rajčaty *(1,7,9) 120g Smažený karbanátek, brambor, okurek *(1,3,7)120g Hamburská vepř. kýta, knedlík (salám, okurky ster., koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)120g Hovězí nudličky Stroganov, těstoviny (smetana, protlak, citróny) *(1,3,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 30.01.2018

„Nikdy se nesměji nejlépe. Bojím se, že by to mohlo být naposledy.“ Jan Werich