Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

pro týden od 24.04.2017 do 30.04.2017

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Brokolicový krém s krutóny *(1,3,7)
Fazolová s uzeninou *(1,6,7,9)
Zasmažačka (koř. zelenina, vejce, krupice) *(1,3,9)
Gulášová *(1)
Koprová s bramborem *(1,3,7)
Dršťková *(1)
Slepičí s těstovinami *(1,3,7,9)
Čočková s uzeninou *(1,6)
Bramborová *(1,7,9)
So:Hrachová s uzeninou *(1,6)
Ne:Žampiónová s masem *(1,7)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Uzené maso, ghárská, chléb (100g) (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)

Boloňské špagety (100g) (šunka, protlak, lečo, sýr) *(1,7)

Frankfurtská vepř. pečeně, knedlík (100g) (paprika ml., salám) *(1,3,7)

Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (100g) (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)

Vepřové na pepři, rýže (100g) *(1)
Žemlovka s jablkami, čaj *(1,3,7)

So:Vepřová kýta, žampión. omáčka, knedlík (100g) *(1,3,7)
Ne:Putimská vepř. plec, rýže (100g) (okurka ster., salám) *(1)
VÝB. JÍDLA
120 g
Lašská vepřová pečeně, rýže (120g) (kopr, smetana, protlak) *(1,7)
Zeleninové rizoto, okurek (360g) *(1)

Kuře na způsob bažanta, rýže (1/4) (slanina, divoké koření) *(1)

Vepřové výpečky, hlávk. zelí, brambor. noky (120g) *(1,3,7)

Provensálský drůbeží guláš, rýže (120g) (rajčata, rozmarýn, feferon. pasta, olivy) *(1)
Halušky s uzeným bůčkem a sýrem (350g) *(1,3,7)

Smažené rybí filé, brambor. salát (150g) *(1,3,4,7)

So:Hovězí po italsku, těstoviny (120g) (lečo, kečup, protlak, mrkev, kapie) *(1,3,7)
Ne:Pašerácký kotlet, brambor (150g) kečup, salám, sýr)
SPECIALITA
150 g
Vepřový steak na černém pivu, brambor. knedlík (150g) *(1,3)Špikovaný kotlet,hořčico-smetanová omáčka, rýže (150g) *(1,7,10)Ďábelské vepř. sekané medailonky, brambor (150g) (lečo, kečup, feferon, pór, hořčice) *(1,3,7)Omeleta plněná vepř. masem, rozink. omáčka (150g) (zelí čínské, žampióny, povidla, pór, kečup) *(1,3,7)Vepřové ražniči, brambory, tatarka (150g) (cibule, vepř. maso, slanina) *(1,7)>
SPECIALITA II
150 g
Krůtí závitek plněný šunkou a nivou, brambor. kaše (150g) *(1,7)
Krůtí prsa pečené, brusink. omáčka, hranolky (150g) *(1)
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
Zapečené fazol. lusky s tvarůžky, brambor. kaše *(3,7)Vegetariánská tortilla s česnek. dipem (380g) *(1,3,6,7)
ZELEN. TALÍŘZT s rybími prsty *(1,3,4,7,9)ZT s uzeným sýrem *(3,9)ZT se smaženým květákem *(1,3,7,9)ZT s hermelínem *(7,9)ZT s lososem *(1,3,4,7,9)
SALÁTYKuřecí nudlový *(1,3,9)
Kuřecí s čínským zelím *(9)
Krabí s vejcem *(2,3,7,10)
Kuřecí fazolový
Kuskus s kuř. masem *(9)
Kuřecí s čínským zelím *(9)
Krabí *(2,3,7,10)
Kuřecí s čínským zelím *(9)
Kuřecí fazolový
Nudlový s tuňákem *(1,3,4)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
Uzené maso, ghárská, chléb (100g) (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)Boloňské špagety (100g) (šunka, protlak, lečo, sýr) *(1,7)Frankfurtská vepř. pečeně, knedlík (100g) (paprika ml., salám) *(1,3,7)Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (100g) (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)Vepřové na pepři, rýže (100g) *(1)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
Azu po tatarsku, těstoviny (120g) (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3)Chodské opečky, brambor (120g) (vepř. maso, hlávk. zelí, bůček, feferón) *(1,3,5,7)Kuřecí perkelt, těstoviny (120g) (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,3,7)Vepřový vrabec, zelí, brambor (120g) (vepř. maso na kostky) *(1)Záhorácký závitek, brambor (120g) (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
Azu po tatarsku, těstoviny (120g) (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3)Chodské opečky, brambor (120g) (vepř. maso, hlávk. zelí, bůček, feferón) *(1,3,5,7)Kuřecí perkelt, těstoviny (120g) (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,3,7)Vepřový vrabec, zelí, brambor (120g) (vepř. maso na kostky) *(1)Záhorácký závitek, brambor (120g) (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 04.04.2017

„Nikdy se nesměji nejlépe. Bojím se, že by to mohlo být naposledy.“ Jan Werich