Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

pro týden od 23.04.2018 do 29.04.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Zasmažačka (koř. zelenina, vejce, krupice) *(1,3,9)
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Hovězí s rýží a hráškem *(9)
Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1)
Koprová s bramborem *(1,3,7)
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Ostrá marocká polévka (bílé fazole, cizrna, koriandr) *(9)
Dršťková *(1)
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)
Čočková s klobásou *(1,6)
So:Hrachová s uzeninou *(1,6)
Ne:Gulášová *(1)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)

450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7)

100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1)

Nudlový s vejcem *(1,3) studený
100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7)

100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
Žemlovka s jablkami, čaj *(1,3,7)
So:100g Vepřová kýta, žampión. omáčka, knedlík *(1,3,7)

Ne:100g Drůbeží na kečupu, rýže *(1)
120g Lašská vepřová pečeně, rýže (kopr, smetana, protlak) *(1,7)
360g Pohankové rizoto, kysel. okurka (fazolky, hrášek, sýr, mrkev, rajčata, paprika, pohanka) *(1,7)

Kuřecí s čínským zelím *(9) studený
280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)
VÝB. JÍDLA
120 g
Fazolový salát s balkánským sýrem (kečup, sojová om., česnek, petrž. nať) *(6,7) teplý
120g Pečená krkovička, brambor, okurek *(1)


120g Vepřenky s cibulí, brambor, tatarka *(1,3,7,10)

Žampiónové smaženky, brambor *(1,3,7)
Kuskus s kuř. masem *(1,9) teplý
150g Smažený vepř.řízek, brambor. salát *(1,3,7)

Fazolový s klíčky a tuňákem *(4,7,10) studený
So:120g Hovězí dušené se šunkou, rýže *(1)

Ne:120g Putimská vepř. plec, brambor (okurka ster., salám)
150g Krůtí maso na černém pivu, brambor. knedlík *(1,3)

150g Kuřecí závitek z vykošť. stehna s uzen. masem a špenátem, brambor. kaše *(1,3,7)

150g Jelení maso na smetaně, knedlík *(1,3,7,9)
SPECIALITA
150 g
1ks Hermelín na grilu, brambor, tatarská omáčka *(3,7)Salát s cizrnou a sušenými rajčatami *(10) teplý1ks Plněné kuř. stehno, brambor. kaše, okurka (uz. a vepř. maso) *(1,3,7)Salát cizrnový s kys. zelím a klobásou *(1,3) teplý>
SPECIALITA II
150 g
Salát s hermelínem a pomerančem *(7) studený
150g Špikovaný kotlet, soté z hlívy ústřičné, amer. brambory (smetana, hlíva) *(1,7)
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
Salát cezar s krevetami *(2,7,10) studený
ZELEN. TALÍŘSalát Waldorf s čedarem *(7,8,9) studený150g Hovězí řezy 'OPERA', gratinované brambory (roštěná, játra, červ. víno) *(1,7,12)
SALÁTY
120g Benátské sój. maso, těstoviny (celer, hrášek, mrkev, protlak, žampióny) *(1,3)

380g Lazaně se sójovým masem *(1,3,6,7)

120g Tofu, pečená červená řepa, brambor

Cizrnový guláš, pohankové knedlíky *(1,3,7)

KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7) 100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1)100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7)100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)120g Hovězí na pepři, rýže *(1)120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)120g Hovězí na pepři, rýže *(1)120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 04.04.2018

„Nikdy se nesměji nejlépe. Bojím se, že by to mohlo být naposledy.“ Jan Werich