Inzeráty - legenda
POŽADUJEME:Do jedné z provozoven Třineckých gastroslužeb s.r.o. Restaurace TRISIA v Třinci, Restaurace na Golfu v Ropici a Mlýn Ropice přijmeme zaměstnance na pozici:
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA
(možnost okamžitého nástupu)
NABÍZÍME:
POŽADUJEME:Pro naši provozovnu v areálu Sochorovy válcovny v Kladně přijmeme zeměstnance na tyto pozice:
PRODAVAČKA
s kombinovanou výpomocí u pultového prodeje jídel s pracovní dobou PO - PÁ
(možnost okamžitého nástupu)
PRACOVNÍ NÁPLŇ:
NABÍZÍME:
POŽADUJEME:
PRODAVAČKA
s kombinovanou výpomocí u pultového prodeje jídel s pracovní dobou PO - PÁ
(možnost okamžitého nástupu)
PRACOVNÍ NÁPLŇ:
NABÍZÍME:
POŽADUJEME:
PRODAVAČKA - brigádně
s kombinovanou výpomocí u pultového prodeje jídel s pracovní dobou PO - PÁ
(možnost okamžitého nástupu)
PRACOVNÍ NÁPLŇ:
NABÍZÍME:
POŽADUJEME:
Pomocný pracovník do kuchyně - HPP
(možnost okamžitého nástupu)
PRACOVNÍ NÁPLŇ:
NABÍZÍME:
V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Renata Huczalová - správa a ekonomika provozovny, tel: 606 629 688, 558 536 084
Milena Schritterová – vedoucí provozovny Gastrocentrum SCHV Kladno, tel: 602 474 537, 602 622 719, 312 645 543
POŽADUJEME:Pro naši provozovnu v areálu Sochorovy válcovny v Kladně přijmeme zaměstnance na pozici:
Kuchař
(možnost okamžitého nástupu)
PRACOVNÍ NÁPLŇ:
NABÍZÍME:
V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Milena Schritterová - vedoucí provozovny Gastrocentrum SCHV Kladno, tel.: 602 474 537, 602 622 719
Renata Huczalová - správa a ekonomika provozovny, tel.: 606 629 688, 558 536 084
POŽADUJEME:Do naší Restaurace Trisia v Třinci přijmeme zaměstnance na pozici:
Kuchař
(možnost okamžitého nástupu)
PRACOVNÍ NÁPLŇ:
NABÍZÍME:
V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Daniel Červenka – vedoucí Restaurace TRISIA, tel.: 602 473 319, 558 958 075
Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187