Jídelníček | Jídelna Konská

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 18.09.2017 do 24.09.2017
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Čočková s uzeninou*(1)
Rybí (z rybího filé (zelenina)*(1,4)
Rosolík po bělorusku (uz.maso,zelenina,smetana,brambory)*(1,7,9)
Kulajda (smetana,kopr,brambory,vejce)*(1,3,7)
Dršťková*(1)
Kedlubnová s bramborem*(1,7)
Žampiónová s masem (vepř.maso,šlehačka,zelenina)*(1,7,9)
Hovězí s játrovou rýži*(1,3,9)
Zbojnická s masem (zelenina,fazolky,protlak)*(1,9)
Česneková s bramborem
SO - Kozí brada (uz.maso,smetana,hlávk.zelí)*(1,7)
NE - Boršč (vepř.maso,červ.řepa,zelí,brambory)*(1)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Plovdivské maso (protlak, koření), těstoviny (100 g)*(1)
Zapékané selské brambory (uzené maso,vejce), kys. okurek*(3)

Srbské rizoto (vepř.maso,sýr,lečo,protlak), kys. okurek*(7)

Mexický vepř. guláš (hrášek,protlak,sýr), rýže100 g)*(1,7)

Opékaný klobás, hrachová kaše, chléb*(1)
Šišky s mákem, čaj*(7)

Segedínský guláš, knedlík (100 g)*(1,3,7)

SO - Vepřové na paprice, knedlík (100 g)*(1,3,7)
NE - Hovězí maso na pepři, těstoviny (100 g)*(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
Pečená krkovice, dušené zelí, knedlík (120 g)*(1,3,7)

Pečené kuřecí stehno, brambory*(1,7)
Šumavský závitek (salám,zelí,protlak,hořčice,smetana), rýže (120 g)*(1,7,10)

Holandský řízek, bramborový salát (120 g)*(1,3,7)

Žraločí ploutve (vepřové naložené v kari koření), rýže (120 g)*(1,3,6)

Vepřenky, brambory, tatarka (120 g)*(1,10)
Vepř.pečeně, špenát, bramborový knedlík (120 g)*(1,7)

SO - Kuřecí stehno po horácku (uz.bůček,klobásy,žampióny), rýže*(1)
NE - Přírodní vepř. závitek (uz.bůček,salám,vejce,kys.okurek), brambory (120 g)*(1,3)
SPECIALITA
150 g
Smažený hermelín, brambory, tatarka*(1,3,7)
Klasické ražniči, hranolky, tatarka (150 g)*(1,10)
Rybí filé s řeckou omáčkou (rajčata,papriky,zelenina,protlak), opékané brambory (200 g)*(1,4)
Zaolšánské maso (vepř.maso,mrkev,křen), bramborové placičky (150 g)*(1)
Vepřové filé na mexický způsob (rajčata,olivy,salát sombrero), hranolky (150 g)*(1)
SPECIALITA II
150 g
Balkánské vepř. filé (rajčata,protlak,balkánský sýr), šťouchané brambory (150 g)*(1,7)
MOUČNÉ JÍDLOSmažené tofu, těstovinový salát (100 g)*(1,3,7)3030
ZELENINOVÝ TALÍŘ3030303030
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
30Se smaženými rybími prsty*(1,3,4,7)30Se šunkou a vejcem*(3)30
VÝBĚROVÉ JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
Plovdivské maso (protlak, koření), těstoviny (100 g)*(1)Srbské rizoto (vepř.maso,sýr,lečo,protlak), kys. okurek*(7)Mexický vepř. guláš (hrášek,protlak,sýr), rýže100 g)*(1,7)Opékaný klobás, hrachová kaše, chléb*(1)Segedínský guláš, knedlík (100 g)*(1,3,7)Vepřový řízek na žampiónech, rýže (120 g)*(1)
Hamburská kýta (šunka,šlehačka,zelenina,hořčice,kys.okurek), knedlík (120 g)*(1,3,7,9,10)
VÝBĚROVÉ JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
Špagety z vepř.masa na boloňský způsob (sýr,protlak,zelenina),(120 g)*(1,7)Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí*(1)Smažený řízek, brambory maštěné (120 g)*(1,3,7)SO - Zbojnické vepřové filé s hořčicí a cibulí, brambory (120 g)*(1,10)NE - Vepřové po maďarsku (uz.bůček,protlak,lečo), rýže (120 g)*(1)Vepřový řízek na žampiónech, rýže (120 g)*(1)
Hamburská kýta (šunka,šlehačka,zelenina,hořčice,kys.okurek), knedlík (120 g)*(1,3,7,9,10)
Poznámky k jídelnímu lístku: Špagety z vepř.masa na boloňský způsob (sýr,protlak,zelenina),(120 g)*(1,7)
Vyhotovil: Smažený řízek, brambory maštěné (120 g)*(1,3,7)
Datum: Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí*(1)
 
pro týden od 25.09.2017 do 01.10.2017
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Fazolová s uzeninou*(1)
Kmínová s vejci*(1,3,9)
Hovězí s masem a těstovinou*(9)
Květáková*(1,3,7)
Gulášová*(1)
Uzená s rýži
Horalská (zelenina,žampióny,smetaka,kari koření,vepř.maso)*(1,7)
Hrachová s uzeninou*(1)
Koprová s bramborem*(1,7)
SO - Frankfurtská s bramborem (klobásy,zelenina)*(1,7,9)
NE - Zelná s uzeninou (salám,uzené,smetana)*(1,7)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Hovězí vařené, rajská omáčka (zelenina,skořice), knedlík (100 g)*(1,7,9)

Opékaná klobása, čočka na kyselo, chléb*(1)
Hovězí na česneku, rýže (100 g)*(1)

Smažený karbanátek, zelí, brambory (100 g)*(1,3,7)

Vepřové na smetaně (šlehačka,zelenina,hořčice), knedlík (100 g)*(1,3,7,9,10)

Mexický vepřový guláš (sýr,hrášek,protlak), rýže (100 g)*(1,7)

SO - Klops, rajská omáčka, těstoviny (100 g)*(1,9)
NE - Fazolový guláš (vepř. maso), chléb (100 g)*(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
Ostrý řízek v jogurtu (jogurt,papriky,skořice), rýže (120 g)*(1,7)
Musaka s mletým masem (šlehačka,lilek,sýr,lečo), brambory (120 g)*(1,3,7)

Kuřecí stehno po srbsku (protlak,lečo,feferony), brambory*(1,7)

Guláš pražského uzenáře (vepř.maso,klobásy,párky,rajčata), knedlík (120 g)*(1,3,7)

Špagety s vepřovým masem a rajčaty (sýr,protlak,koření), (120 g)*(1,7)

Plněné vepřové filé (salám,žampióny,mleté maso), brambory (120 g)*(1,3,7)
Vepřový řízek s liškovou omáčkou (šlehačka,mrkev,houby), knedlík (120 g)*(1,3,7)

SO - Holštýnská vepř. pečeně (šunka,kys.okurky,protlak,vejce), rýže (120 g)*(1,3,7)
NE - Uzené maso, zelí, knedlík (120 g)*(1,3,7)
SPECIALITA
150 g
Čertovo maso (vepř.+uzené maso,lečo,protlak), hranolky (150 g)*(1)
Vepřové filé na gyrosu (protlak,koření), americké brambory, ďábel. omáčka (150 g)*(1,7)
Rybí filé na smetaně s koprem (šlehačka,víno,citróny), hranolky (200 g)*(1,4,7)

Mlynářský řízek (klobásy), bramborová kaše (150 g)*(1,7)
SPECIALITA II
150 g
Tvarůžkový steak (angl.slanina,tvarůžky), šťouchané brambory (150 g)*(1,7)
MOUČNÉ JÍDLOZapečené palačinky s bryndzovou plňkou*(1,3,7)3030
ZELENINOVÝ TALÍŘ3030303030
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
3030S paprikovou lodičkou30
VÝBĚROVÉ JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
Hovězí vařené, rajská omáčka (zelenina,skořice), knedlík (100 g)*(1,7,9)Opékaná klobása, čočka na kyselo, chléb*(1)Smažený karbanátek, zelí, brambory (100 g)*(1,3,7)Mexický vepřový guláš (sýr,hrášek,protlak), rýže (100 g)*(1,7)Vepř. filé po toskánsku (rajčata,papriky,kečup,žampióny), těstoviny (120 g)*(1)
Valašská vepř. pečeně (kopr,smetana,žampióny), knedlík (120 g)*(1,3,7)
VÝBĚROVÉ JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
Ossobuco po milánsku (vepř.maso,protlak,víno,zelenina), rýže (120 g)*(1)Klatovský závitek (vepř.maso,uz.bůček,kys.okurky,vejce,hořčice), brambory (120 g)*(1,3,10)Kuřecí stehno na paprice (smetana), knedlík*(1,3,7)SO - Pikantní vepř. řízek po čínsku (víno,hořčice,sój.omáčka), brambory (120 g)NE - Vepřové po stroganovsku (šlehačka,protlak,citróny), rýže (120 g)*(1,7)Vepř. filé po toskánsku (rajčata,papriky,kečup,žampióny), těstoviny (120 g)*(1)
Valašská vepř. pečeně (kopr,smetana,žampióny), knedlík (120 g)*(1,3,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: Ossobuco po milánsku (vepř.maso,protlak,víno,zelenina), rýže (120 g)*(1)
Vyhotovil: Kuřecí stehno na paprice (smetana), knedlík*(1,3,7)
Datum: Klatovský závitek (vepř.maso,uz.bůček,kys.okurky,vejce,hořčice), brambory (120 g)*(1,3,10)

V kategorii gastro_jidelnicky

„Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.“ Jan Werich