Jídelníček | Jídelna Konská

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 27.03.2017 do 02.04.2017
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Valašská kyselica (uzené,smetana,kopr)*(1,7)
Rajčatová s kapáním*(1,3,7)
Fazolová s uzeninou*(1)
Pórková*(1,3,7)
Gulášová*(1)
Česneková s bramborem
Frankfurtská s bramborem (salám,zelenina)*(1,9)
Kmínová s vejci*(1,3,9)
Hovězí s masem a těstovinou*(9)
Koprová s bramborem*(1,7)
SO - Boršč*(1,9)
NE - Horalská (zelenina,žampióny,kari koření)*(1,7,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Vepřové nudličky po srbsku (lečo,protlak), rýže (100 g)*(1)
Zapékané selské brambory (uzené maso,angl.slanina), kys. okurek*(3)

Hovězí tokáň na rajčatech a pepři, těstoviny (100 g)*(1)
Dukátové buchtičky s krémem, čaj*(1,3,7)

Bratislavská plec (zelenina,hrášek,šlehačka), knedlík (100 g)*(1,3,7)

Sekaný řízek v těstíčku, brambory maštěné (100 g)*(1,3,7)

Vepřový guláš, knedlík (100 g)*(1,3,7)
Zapékané těstoviny se sýrem a brokolicí, kys. okurek

SO - Opékaný klobas, čočka na kyselo, chléb
NE - Námořnická vepř. pečeně (protlak,vejce), těstoviny (100 g)*(1,3)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
Hamburská vepř. kýta (šunka,smetana,okurek), knedlík (120 g)*(1,3,7)

Vepřové výpečky, zelí, knedlík (120 g)*(1,3,7)

Vepřové filé s drůbežími játry, rýže (120 g)*(1)
Luhačovický špaček z mletého masa (angl.slanina,klobása,hořčice), brambory (120 g)*(1,3,7,10)

Plněné vepřové filé (mleté maso,salám), rýže (120 g)*(1,3)
Špagety po milánsku (drůb.maso,sýr,protlak)*(1,7)

Smažené rybí filé, bramborová kaše (150 g)*(1,3,4,7)

SO - Myslivecká hovězí pečeně (uz.bůček,zelenina,okurky,šlehačka), knedlík (120 g)*(1,3,7)
NE - Závitek plněný mletým masem, brambor (120 g)
SPECIALITA
150 g
Rošťáci ve směsi (vepřové naložené maso), americké brambory (150 g)*(1,3,6,10)
Smažený sýr, brambor, tatarka (130 g)*(1,3,7)
Katův šleh (vepř. maso,lečo,papriky,okurek), bramborové placičky (150 g)*(1)
Vepřové filé na mexický způsob (rajčata,olivy,salát sombrero), hranolky (150 g)*(1)
Kuře na červeném víně (šunka,víno,rajčata), zeleninová rýže (1/4)*(1)
SPECIALITA II
150 g
Dračí jazyčky (drůb.maso,sýr niva,šunka,fefer.hořčice), šťouchané brambory (150 g)*(1,7,10)
MOUČNÉ JÍDLOVegetariánské lazaně (380 g)*(1,3,7)3030
ZELENINOVÝ TALÍŘ3030303030
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
30S plněnou šunkou30Se smaženým rybím filé*(1,3,4,7)30
VÝBĚROVÉ JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
Vepřové nudličky po srbsku (lečo,protlak), rýže (100 g)*(1)Hovězí tokáň na rajčatech a pepři, těstoviny (100 g)*(1)Bratislavská plec (zelenina,hrášek,šlehačka), knedlík (100 g)*(1,3,7)Sekaný řízek v těstíčku, brambory maštěné (100 g)*(1,3,7)Vepřový guláš, knedlík (100 g)*(1,3,7)Čevapčiči, brambor, tatarka (120 g)*(1)
Kuřecí stehno na zbojnický způsob (uz.bůček,česnek), rýže*(1)
VÝBĚROVÉ JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
Španělský drůbeží hrnec (šunka,rajčata,papriky,olivy,žampióny), barevné těstoviny (120 g)*(1)Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí*(1)Ostrý řízek v jogurtu (vepř. maso,jogurt,papriky), rýže (120 g)*(1,7)SO - Drůbeží řízek na žampiónech, brambor (120 g)*(1)NE - Uzené maso, dušené zelí, knedlík (120 g)*(1,3,7)Čevapčiči, brambor, tatarka (120 g)*(1)
Kuřecí stehno na zbojnický způsob (uz.bůček,česnek), rýže*(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: Španělský drůbeží hrnec (šunka,rajčata,papriky,olivy,žampióny), barevné těstoviny (120 g)*(1)
Vyhotovil: Ostrý řízek v jogurtu (vepř. maso,jogurt,papriky), rýže (120 g)*(1,7)
Datum: Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí*(1)
 
pro týden od 03.04.2017 do 09.04.2017
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Hrachová s uzeninou*(1)
Hovězí s kapáním*(1,3,7,9)
Bramborová s masem (zelenina,žampióny)*(1,9)
Prdelačka
Dršťková*(1)
Krupicová s vejci*(3,9)
Zelná s uzeninou*(1)
Špenátová*(1,3,7)
Horalská (žampióny,zwelenina,kari koření)*(1,7,9)
Hovězí s játrovou rýži*(1,3,9)
SO - Čočková s uzeninou*(1)
NE - Rosolík po bělorusku (uzené maso,zelenina,kopr,okurky,smetana)*(1,7,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Vepř. pečeně, kapusta dušená, brambor (100 g)*(1)
Zapečené těstoviny s uzeninou, kys. okurek*(3,7)

Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík (100 g)*(1,3,7)

Námořnické vep. maso s fazolkami (uz.bůček,žampióny,česnek), brambor (100 g)*(1)

Opékaný klobás, fazole na kyselo, chléb*(1)
Šišky s mákem, čaj*(1,3,7)

Zeleninové rizoto (rajčata,paprikyfazolky,hrášek,kukuřice,celer,mrkev), kys. okurek
Ruský biftek (mleté maso,zelenina,smetana,houby), knedlík (100 g)*(1,3,7)

SO - Hovězí kostky na česneku, těstoviny (100 g)*(1)
NE - Italská vepřová pečeně (kečup,lečo,mrkev), rýže (100 g)*(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
Guláš Petra Voka (hov.maso,lečo,víno), knedlík (120 g)*(1,3,7)

Kuřecí stehno na zbojnický způsob (uzený bůček,česnek), brambor*(1)
Bavorský závitek (uz.bůček,brambory,vejce, okurky), rýže (120 g)*(1)

Maďarské obložené zelí (vep.maso, uz.bůček,klobásy,smetana), knedlík (120 g)*(1,3,7)

Pálivý vepř.guláš podle Veroniky (fazole,rajčata,papriky,kukuřice,víno), rýže (120 g)*(1)

Smažený vepřový řízek, bramborová kaše (120 g)*(1,3,7)

SO - Pečená krkovice, zelí, knedlík (120 g)*(1,3,7)
NE - Kuřecí nudličky se šunkou, brambor (120 g)*(1)
SPECIALITA
150 g
Vepřový steak po česku (česnek,oregano,citron.šťáva), americké brambory (150 g)*(1)
Vepřové filé s křenovým přelivem (kečup,smetana,křen), hranolky (150 g)*(1,7)
Rybí filé na žampiónech, opékaný brambor (200 g)*(1,4)
Klasické ražniči, hranolky, tatarka (150 g)*(1,10)
Zvěřinové ragú na slanině (angl.slanina,zelenina,brusinky,víno), jasmínová rýže (150 g)*(1)
SPECIALITA II
150 g
Smaž.vepř. kapsa plněná angl.slaninou a hermelínem, bramborová kaše (150 g)*(1,3,7)
MOUČNÉ JÍDLOPohankové rizoto, kys. okurek (360 g)(fazolky,hrášek,sýr,mrkev,rajčata,paprika,pohanka)*(1)3030
ZELENINOVÝ TALÍŘ3030303030
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
30Se smaženými rybími prsty*(1,3,4,7)30S plněnými rajčaty30
VÝBĚROVÉ JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
Vepř. pečeně, kapusta dušená, brambor (100 g)*(1)Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík (100 g)*(1,3,7)Námořnické vep. maso s fazolkami (uz.bůček,žampióny,česnek), brambor (100 g)*(1)Opékaný klobás, fazole na kyselo, chléb*(1)Ruský biftek (mleté maso,zelenina,smetana,houby), knedlík (100 g)*(1,3,7)Vepřový řízek na kari (šlehačka,zelenina,soj.omáčka), rýže (120 g)*(1,6,7)
Špagety s vepřovým masem a rajčaty (rajčata,sýr,oregano)(120 g)*(1,7)
VÝBĚROVÉ JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
Temešvárský vepř. řízek (lečo,hrášek,šlehačka), knedlík (120 g)*(1,3,7)Vepřenky, brambor, tatarka (120 g)*(1,10)Kuřecí stehno po srbsku (lečo,protlak,feferony, rýže*(1,7)SO - Holštýnský vep. řízek (šunka,okurky,protlak,vejce), brambor (120 g)*(1,3,7)NE - Hov.pečeně cikánská (uz.bůček,lečo,protlak,okurky), knedlík ( 120 g)*(1,3,7)Vepřový řízek na kari (šlehačka,zelenina,soj.omáčka), rýže (120 g)*(1,6,7)
Špagety s vepřovým masem a rajčaty (rajčata,sýr,oregano)(120 g)*(1,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: Temešvárský vepř. řízek (lečo,hrášek,šlehačka), knedlík (120 g)*(1,3,7)
Vyhotovil: Kuřecí stehno po srbsku (lečo,protlak,feferony, rýže*(1,7)
Datum: Vepřenky, brambor, tatarka (120 g)*(1,10)

V kategorii gastro_jidelnicky

„Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.“ Jan Werich