Jídelníček | Jídelna Konská

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 13.02.2017 do 19.02.2017
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Fazolová s uzeninou*(1)
Kapustová s bramborem*(1)
Valašská kyselica*(1,7)
Špenátová*(1,3,7)
Hovězí s masem a těstovinou*(9)
Polská z červené řepy*(1,7)
Gulášová*(1)
Kmínová s vejci*(3)
Kozí brada (zelí hlávk.salám,smetana)*(1,7)
Brokolicová*(1,7)
SO - Frankfurtská s bramborem*(1,9)
NE - Rosolík po bělorusku (salám,smetana,kopr,okurky)*(1,7,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Pražská vepř. pečeně (salám,hrášek,vejce), rýže (100 g)*(1,3)
Salám v těstíčku, brambor (100 g)*(1,3,7)

Moravský vrabec, zelí, knedlík (100 g)*(1,3,7)
Tvarohová žemlovka, čaj*(3,7)

Cikánské drůbeží nudličky,rýže (100g)*(1,)

2 vařená vejce, čočka na kyselo, chléb*(1,3)
Žampiónový řízek (mleté maso), brambor (100 g)*(1)

Námořnická vepř. pečeně (raj.protlak,vejce), těstoviny (100 g)*(1,3)

SO - Maďarský perkelt (vepř. maso,lečo), rýže (100 g)*(1)
NE - Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík (100 g)*(1,3,7)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
Kapucínský vepř. guláš, knedlík (120 g)*(1,3,7)

Pečené kuřecí stehno ala kachna, brambor*(1)

Závitek z mletého masa (zelí kys.žampióny,protlak,angl.slanina), brambor (120 g)*(1,3)
Uzené maso s polskou omáčkou,knedlík (120g)*(1,3,7,12,8,)(víno,povidla,brusinky,mandle)

Hovězí svíčková, knedlík (120 g)*(1,3,7,9,10)

Vepřový řízek po zahradnicku s čínskou zeleninou, brambor (120 g)*(1,9)
Žraločí ploutve (vepřové maso naložené v kari koření), rýže (120 g)*(1,3,6)

SO - Bramborové knedlíky plněné uzeninou, zelí
NE -Závitek plněný uzeným masem, brambor (120 g)*(1)
SPECIALITA
150 g
Klasické ražniči, hranolky, tatarka (150 g)*(1,10)
Vepřové filé na mexický způsob (rajčata,olivy,salát sombrero), americké brambory (150 g)*(1
Rybí filé dušené z křenem, hranolky (200 g)*(1,4)
Zaolšanské maso, bramborové placičky (150 g)*(1)
Drůbeží rarášci ve směsi (lečo,vejce), bramborová kaše (150 g)*(1,3)
SPECIALITA II
150 g
Dračí jazýčky (drůbeží maso,sýr niva,hořčice,feferony), šťouchané brambory (150 g)*(1,7)
MOUČNÉ JÍDLOZelňáky z hlávkového, zelí, podmáslí (350 g)*(1,3,7)3030
ZELENINOVÝ TALÍŘ3030303030
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
30Se sýrovou roládou*(7)30Se smaženým květákem*(1,3,7)30
VÝBĚROVÉ JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
Pražská vepř. pečeně (salám,hrášek,vejce), rýže (100 g)*(1,3)Moravský vrabec, zelí, knedlík (100 g)*(1,3,7)Cikánské drůbeží nudličky,rýže (100g)*(1,)Žampiónový řízek (mleté maso), brambor (100 g)*(1)Námořnická vepř. pečeně (raj.protlak,vejce), těstoviny (100 g)*(1,3)Špagety z vepřovým masem na boloňský způsob (zelenina,sýr,protlak), (120 g)*(1)
Vepřový řízek na kari, rýže (120 g)*(1)
VÝBĚROVÉ JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
Smažený vepřový řízek, brambory maštěné (120 g)*(1,3,7)Maďarské obložené zelí (vepř.maso,klobása,smetana), knedlík (120 g)*(1,3,7)Pečené kuřecí stehno na kyselém zelí, brambor*(1)SO - Zbojnický řízek s hořčicí a cibulí, brambor (120 g)*(1)NE - Vepřové po toskánsku (rajčata,papriky,žampióny), rýže (120 g)*(1)Špagety z vepřovým masem na boloňský způsob (zelenina,sýr,protlak), (120 g)*(1)
Vepřový řízek na kari, rýže (120 g)*(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: Smažený vepřový řízek, brambory maštěné (120 g)*(1,3,7)
Vyhotovil: Pečené kuřecí stehno na kyselém zelí, brambor*(1)
Datum: Maďarské obložené zelí (vepř.maso,klobása,smetana), knedlík (120 g)*(1,3,7)
 
pro týden od 20.02.2017 do 26.02.2017
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Bramborová s masem*(1,9)
Česneková s bramborem
Hrachová s uzeninou*(1)
Rajská kuřecí*(1)
Dršťková*(1)
Zeleninová s masovými knedlíčky*(1,3,9)
Slezská zelňačka (salám, kys.zelí,smetana)*(1,7)
Kulajda*(1,3,7)
Horalská (žampióny,zelenina,kari koření)*(1,7,9)
Čorba topčata*(1,3,7,9)
SO - Čočková s uzeninou*(1)
NE - Hovězí s masem a těstovinou*(9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Segedinský guláš, knedlík (100 g)*(1,3,7)

Vepř.pečeně, dušená zelenina, brambor (100 g)*(1,9)
Zapečené těstoviny s uzeným masem a špenátem, kys.okurek*(3,7)

Opékaný klobás, fazole na kyselo, chléb*(1)

Mexický vepřový guláš (protlak,hrášek,sýr), rýže (100 g)*(1,7)
Uzené maso, křenová omáčka, knedlík (100 g)*(1,3,7)

Italská vepř. pečeně (lečo,mrkev), těstoviny (100 g)
Kynuté knedlíky s povidlovou omáčkou*(1,3,7)

SO - Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (100 g)*(1)
NE - Námořnické vepř. maso s fazolkami, brambor (100 g)*(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
Vepř. pečeně, zadělávané fazolky, brambor (120 g)*(1,7)
Frankfurtský závitek (salám,sýr,kapie), rýže (120 g)*(1,7)

Pálivý hovězí guláš podle Veroniky (fazole,rajčata,kukuřice,ang.slanina), rýže (120 g)*(1)

Hamburská kýta (šunka,smetana,okurek), knedlík (120 g)*(1,3,7)
Vepřová játra na cibulce a lesních hříbkách, rýže, kys. okurek (150 g)*(1)

Kuřecí stehno na zbojnický způsob, brambor*(1)

Holandský řízek, bramborový salát (120 g)*(1,3,7,)

SO - Smažený řízek vepřový, brambory maštěné (120 g)*(1,3,7)
NE - Plněné vepřové filé, rýže (120 g)*(1)
SPECIALITA
150 g
Vepřový steak naložený v hořčici, americké brambory (150 g)*(1,6,10)
Mlynářský řízek (vepř.maso,klobása), bramborová kaše (150 g)*(1,7)
Horalská drůbeží směs (rajčata,žampióny,smetana,uzené maso), hranolky (120 g)*(1,7)
Kostelecká vepřová směs v bránici (mleté maso,papriky,hrášek,uz.bůček), šťouchané brambory (150 g)*(1,3)
Zvěřinový guláš, knedlík (150 g)*(1,3,7)
Gruzínský kotlet (180 g)*(1,3,7)
SPECIALITA II
150 g
Losos zapečený s brokolicí a sýrem, bramborová kaše (200 g)*(1,7)Doplatek 15 Kč
MOUČNÉ JÍDLOPlněná paprika se sójovým masem, rýže (250 g)*(1)3030
ZELENINOVÝ TALÍŘ3030303030
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
30Se smaženým sýrem*(1,3,7)30S tvarohovou koulí*(7)30
VÝBĚROVÉ JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
Segedinský guláš, knedlík (100 g)*(1,3,7)Vepř.pečeně, dušená zelenina, brambor (100 g)*(1,9)Opékaný klobás, fazole na kyselo, chléb*(1)Mexický vepřový guláš (protlak,hrášek,sýr), rýže (100 g)*(1,7)Italská vepř. pečeně (lečo,mrkev), těstoviny (100 g)Vepřové filé po toskánsku (rajčata,papriky,žampióny), barevné těstoviny (120 g)*(1)
Ossobuco po milánsku (drůbeží plátek,protlak,zelenina,víno), rýže (120 g)*(1,9)
VÝBĚROVÉ JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
Zbojnický vepř. závitek (uzený bůček, klobása), brambor (120 g)*(1)Hovězí s brusinkovou omáčkou, knedlík (120 g)*(1,3,7)Vepřový řízek po uhlířsku (klobása,křen,šlehačka), rýže (120 g)*(1,7)SO - Vepřová pečeně selská, dušené zelí, knedlík (120 g)*(1,3,7)NE - Krakonošův vepř. guláš, bramborové placičky (120 g)*(1)Vepřové filé po toskánsku (rajčata,papriky,žampióny), barevné těstoviny (120 g)*(1)
Ossobuco po milánsku (drůbeží plátek,protlak,zelenina,víno), rýže (120 g)*(1,9)
Poznámky k jídelnímu lístku: Zbojnický vepř. závitek (uzený bůček, klobása), brambor (120 g)*(1)
Vyhotovil: Vepřový řízek po uhlířsku (klobása,křen,šlehačka), rýže (120 g)*(1,7)
Datum: Hovězí s brusinkovou omáčkou, knedlík (120 g)*(1,3,7)

V kategorii gastro_jidelnicky

„Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.“ Jan Werich